Door onze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van onze cookies.
Door onze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van onze cookies.

Wear your kicks nike concept art

Wear your kicks is een concept art project wat ik voor de sneakerscene heb gemaakt. Het idee achter de wear your kicks campagne is dat mensen steeds meer schoenen kopen om in de kast te zetten of om door te verkopen en niet meer om te dragen.

#wearyourkicks

istagram

Met deze set van 3 posters voor #wearyourkicks wil ik laten zien dat hoe zeldzaam de schoenen nog zijn je altijd nog je schoenen moet dragen.

Gebruikte schoenen voor dit nike concept art

1. Wear your kicks Jordan 1 banned poster

De Air Jordan 1 ‘Bred’ werd in 1985 gedragen door Michael Jordan, maar werd later verbannen, omdat er te weinig wit te zien was op de sneaker. Dit maakt deze sneaker een echte iconische sneaker. Deze colorway voor de Air Jordan 1 werd voor het laatst uitgebracht in 2016.

2. Wear your kicks Air max 1 FB Yeezy Poster

Houd van hem of haat hem, Kanye West is een trendsetter. In de loop der jaren is de invloed van Kanye enorm gegroeid en op geen enkele plaats is dit duidelijker dan de sneakerwereld. Colorways die enige gelijkenis vertonen met een Kanye-schoen, worden door de sneaker-community snel aangeduid als de “Yeezy” -versie.

Een perfect voorbeeld van het Kanye-effect is de Nike Air Max 1 FB Yeezy uit 2013. Deze Nike Air Max 1, uitgebracht naast een vergelijkbare gekleurde Roshe Run, had een bovenwerk dat een combinatie van zwart, Fresh Mint en Pink Flash gebruikte. De sneakerheadcommunity heeft deze Yeezys misschien gelabeld – wat beter is dan de ‘Blink’-bijnaam die voor het eerst opdook vanwege de zwarte en roze combinatie – maar de FB in de naam staat eigenlijk voor futbol.

Zonder een officiële band met Kanye bereikten deze nooit het prijsniveau van Yeezys. De bijnaam en details, zoals de reflecterende 3M Swoosh op de bovenkant en de spetterende print Swoosh verspreid over de inlegzolen, hielpen hen echter bij de eerste release snel te verkopen en heeft de Yeezy Nike Air Max 1 FB yeezy tot een van de meest populaire colorways van de FB gemaakt Air Max-serie.

3. Wear your kicks Air force 1 swoosh pack poster

Met de Nike Air Force 1 Swoosh Pack bied Nike de mogelijkheid om te switchen tussen verschillende kleuren swoosh. Bij de zwarte Air force 1 swoosh pack zitten vijf neon kleuren en een zwarte swoosh. Een lekker frisse sneaker waarbij je kan blijven variëren met de kleuren swoosh die jezelf wilt.

Bonus sneaker project : Jordan 1 Parra custom sneaker design

#WEARYOURKICKS

Volg Mention Media

#GetMenioned

Mention Media is een visualisatie bureau of breed gezegd een Creatief bureau in Brabant of u nu een Webshop of website wilt laten bouwen of een concept wilt laten visualiseren neem dan contact op met Tim Verheij. Ons kantoor is gevestigd in Waalwijk maar met het nieuwe tijdperk kunnen wij natuurlijk heel makkelijk op afstand taken voor uw business uitvoeren.

Office

Kantoor:
Waalwijk —
Cartografenweg 40
5141MT

BTW: NL225769955B01

KVK: 69203660

Kom in Contact

Info@mentionmedia.nl
0651122928

Sociale kanalen

Copyright © 2019 Mention Media