Drukwerk uitbesteden?

Bij Mention Media begrijpen we de kracht van visuele communicatie. We zijn geen gewoon ontwerpbureau; we zijn je creatieve partner op weg naar succes. Met jarenlange ervaring in drukwerk en ontwerp leveren we hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen die de aandacht grijpen en indruk maken.

01. Professioneel Ontwerp

Ons ervaren ontwerpteam beschikt over de creatieve vaardigheden en expertise om aantrekkelijk en professioneel drukwerk te creëren dat perfect bij je merk past. We zorgen ervoor dat je materiaal opvalt en een blijvende indruk achterlaat.

02. Maatwerk

We begrijpen dat elk drukwerkproject uniek is. Bij Mention Media leveren we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Of je nu visitekaartjes, flyers, posters of brochures nodig hebt, we passen ons aan jouw wensen aan.

03. Kleurbeheer

Kleuren spelen een cruciale rol in drukwerk. Ons team zorgt voor nauwkeurig kleurbeheer, gebruikmakend van Pantone-kleuren en andere technieken om ervoor te zorgen dat je drukwerk er precies zo uitziet als je had verwacht.

04. Kwaliteitscontrole

We hechten veel waarde aan kwaliteit. Tijdens het gehele proces van ontwerp tot productie houden we strikte kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat het eindresultaat voldoet aan onze hoge normen en aan jouw verwachtingen.

05. Gemak en Tijdsefficiëntie

Door met Mention Media samen te werken, bespaar je niet alleen kostbare tijd, maar ook de moeite om zelf het drukwerkproces te beheren. We zorgen voor de volledige afhandeling, inclusief productie en levering, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van je bedrijf.

Projecten

Drukwerk wat wij hebben gemaakt

Benieuwd wat andere zeggen?

Lees over de ervaringen die andere hadden!

logo-wit

Vraag een
offerte aan!

Klaar om te ontdekken hoe we jouw visie tot leven kunnen brengen? Wacht niet langer! Een op maat gemaakte offerte is slechts een stap verwijderd

testimonials

Wat andere zeggen

Voor FLASKE heb ik een aantal video’s gevraagd te maken. Allemaal van top kwaliteit en goede communicatie. Sowieso een aanrader!

Ruben Peters

Creatief en innovatief, maar vooral denkend vanuit het beoogde doel. Dit geeft niet alléén mooie beelden maar ook daadwerkelijke resultaten.
Zeer tevreden.

Ayman Istafanous

Heb al vaak samengewerkt met Mention Media. Tim levert goed en vaak super snel werk. Ideaal als je met een ‘design probleem’ zit wat spoedig en kwalitatief opgelost moet worden. Zeker een aanrader.

Bram Vermeulen

Wij doen al jaren zaken met Tim Verheij(managing director Mention Media) en zijn team van specialisten. De doelgerichte aanpak, professionaliteit en out of the box thinking maken dit bedrijf. Wij raden mention media ten zeerste aan.

Pieter-Bas Alexander Flohil

Een topper… Maakt mooie designs en maakt alles zoals je wilt, mits mogelijk natuurlijk.

Marcel Vos

FAQ

Veelgestelde vragen

Mention Media biedt een breed scala aan drukwerkdiensten, waaronder ontwerp en productie van visitekaartjes, brochures, posters, banners, flyers, en nog veel meer. We kunnen je helpen bij het creëren van op maat gemaakt drukwerk dat aan je specifieke behoeften voldoet.

Professioneel ontwerp is essentieel omdat het de impact van je drukwerk vergroot. Het zorgt voor visuele aantrekkingskracht, consistentie met je merkidentiteit en effectieve communicatie met je doelgroep.

Groot drukwerk wordt vaak gebruikt voor buitenreclame, bedrijfssignalisatie, evenementpromotie, beursstands, en meer. Het kan een indrukwekkende impact hebben in openbare ruimtes en evenementlocaties.

De doorlooptijd voor groot drukwerk varieert, afhankelijk van de complexiteit en omvang van het project. Mention Media streeft ernaar om projecten tijdig af te ronden en zal je voorzien van een realistische tijdslijn

Interesse?

Neem contact op!

we hebben één missie: jou er geweldig uit laten zien. Onze creatieve diensten omvatten websites, webshops, marketing, branding, drukwerk en 3D visuals – alles wat nodig is om jouw merk te transformeren en indruk te maken. 

Neem contact op!

Geraniumstraat 12,
6014BW Ittervoort
(geen bezoek adres)

Mention Media © 2024. Alle rechten voorbehouden

Go to Top