Waarom een nieuwe webshop laten bouwen?

Het hebben van een (nieuwe) webshop kan een waardevolle investering zijn om de online aanwezigheid te verbeteren, klanten aan te trekken en te behouden, en het succes van uw bedrijf of project te vergroten.

01. Expertise in Digitaal Design

Mention Media beschikt over  ervaren en creatieve ontwerpers die zich toeleggen op digitaal design. We kunnen een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke webshop creëren die de merkidentiteit van de klant weerspiegelt en indruk maakt op hun doelgroep.

02. Maatwerkoplossingen

Geen enkele webshop is hetzelfde. Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Mention Media levert maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke doelen, functies en vereisten van onze klanten.

03. Gebruiksvriendelijkheid en Mobiliteit

We ontwerpen webshops met de gebruikerservaring in gedachten. Onze sites zijn responsief, wat betekent dat ze naadloos werken op zowel desktops als mobiele apparaten. Dit vergroot de toegankelijkheid voor klanten en verbetert de klanttevredenheid.

04. Visuele Aantrekkingskracht

We begrijpen het belang van visuele aantrekkingskracht. Onze webshops zijn ontworpen om de aandacht te trekken en een blijvende indruk achter te laten bij klanten, wat resulteert in een positieve merkbeleving.

05. Focus op Gebruikerservaring

Bij Mention Media streven we naar de hoogste normen voor gebruikerservaring (UX). We ontwerpen intuïtieve navigatie, snelle laadtijden en heldere, overzichtelijke lay-outs om ervoor te zorgen dat klanten moeiteloos kunnen winkelen en converteren.

Projecten

Webshops die wij hebben gemaakt

Benieuwd wat andere zeggen?

Lees over de ervaringen die andere hadden!

logo-wit

Vraag een
offerte aan!

Klaar om te ontdekken hoe we jouw visie tot leven kunnen brengen? Wacht niet langer! Een op maat gemaakte offerte is slechts een stap verwijderd

testimonials

Wat andere zeggen

Voor FLASKE heb ik een aantal video’s gevraagd te maken. Allemaal van top kwaliteit en goede communicatie. Sowieso een aanrader!

Ruben Peters

Creatief en innovatief, maar vooral denkend vanuit het beoogde doel. Dit geeft niet alléén mooie beelden maar ook daadwerkelijke resultaten.
Zeer tevreden.

Ayman Istafanous

Heb al vaak samengewerkt met Mention Media. Tim levert goed en vaak super snel werk. Ideaal als je met een ‘design probleem’ zit wat spoedig en kwalitatief opgelost moet worden. Zeker een aanrader.

Bram Vermeulen

Wij doen al jaren zaken met Tim Verheij(managing director Mention Media) en zijn team van specialisten. De doelgerichte aanpak, professionaliteit en out of the box thinking maken dit bedrijf. Wij raden mention media ten zeerste aan.

Pieter-Bas Alexander Flohil

Een topper… Maakt mooie designs en maakt alles zoals je wilt, mits mogelijk natuurlijk.

Marcel Vos

FAQ

Veelgestelde vragen

Een website is een online platform dat informatie en inhoud biedt, terwijl een webshop specifiek is ontworpen voor e-commerce, waardoor producten of diensten kunnen worden verkocht en online transacties kunnen plaatsvinden.

De tijd die nodig is om een webshop te bouwen, varieert afhankelijk van de complexiteit en functies. Gemiddeld kan het enkele weken tot enkele maanden duren. We bespreken graag de tijdlijn voor jouw specifieke project tijdens een consult.

Ja, in veel gevallen kunnen we een bestaande website omzetten naar een functionele webshop door e-commercefunctionaliteiten toe te voegen. Dit is afhankelijk van de huidige website en specifieke vereisten.

We integreren basis-SEO in al onze webshops, maar we kunnen ook uitgebreide SEO-diensten bieden om ervoor te zorgen dat je webshop goed wordt gevonden in zoekmachines zoals Google.

a, we bieden hosting en onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat je website altijd soepel draait en beveiligd is. Onze hostingpakketten zijn schaalbaar en kunnen worden afgestemd op je behoeften. We bieden ook regelmatig onderhoud en updates om je site up-to-date en veilig te houden.

Interesse?

Neem contact op!

we hebben één missie: jou er geweldig uit laten zien. Onze creatieve diensten omvatten websites, webshops, marketing, branding, drukwerk en 3D visuals – alles wat nodig is om jouw merk te transformeren en indruk te maken. 

Neem contact op!

Geraniumstraat 12,
6014BW Ittervoort
(geen bezoek adres)

Mention Media © 2024. Alle rechten voorbehouden

Go to Top