Waarom een nieuwe website laten bouwen?

Het hebben van een nieuwe website kan een waardevolle investering zijn om de online aanwezigheid te verbeteren, klanten aan te trekken en te behouden, en het succes van uw bedrijf of project te vergroten.

01. Verbeterde gebruikerservaring

Een nieuwe website kan worden ontworpen met een focus op gebruiksvriendelijkheid en intuïtieve navigatie. Dit maakt het voor bezoekers gemakkelijker om de gewenste informatie te vinden, waardoor ze langer op de site blijven en meer geneigd zijn tot actie over te gaan, zoals het doen van aankopen of contact opnemen.

02. Modern design

Een fris, modern ontwerp kan de uitstraling van uw website aanzienlijk verbeteren en een positieve eerste indruk achterlaten bij bezoekers. Een hedendaags ontwerp kan ook de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid van uw merk versterken.

03. Betere prestaties

Nieuwe websites kunnen worden geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties. Snellere laadtijden zorgen niet alleen voor een betere gebruikerservaring, maar kunnen ook de SEO-ranking van de site verbeteren, omdat zoekmachines de snelheid van een website waarderen.

04. Mobielvriendelijkheid

In een tijdperk waarin veel internetgebruikers mobiele apparaten gebruiken, is het van cruciaal belang dat uw website goed werkt op smartphones en tablets. Een nieuwe website kan worden gebouwd met een responsief ontwerp dat zich aanpast aan verschillende schermformaten, waardoor u een breder publiek bereikt.

05. Verbeterde beveiliging

Oudere websites kunnen kwetsbaar zijn voor beveiligingsrisico’s, zoals hacks en malware. Een nieuwe website kan worden gebouwd met de nieuwste beveiligingsfuncties en protocollen, waardoor de kans op inbreuken wordt verkleind en de gegevens van gebruikers worden beschermd.

Projecten

Websites die wij hebben gemaakt

Benieuwd wat andere zeggen?

Lees over de ervaringen die andere hadden!

logo-wit

Vraag een
offerte aan!

Klaar om te ontdekken hoe we jouw visie tot leven kunnen brengen? Wacht niet langer! Een op maat gemaakte offerte is slechts een stap verwijderd

testimonials

Wat andere zeggen

Voor FLASKE heb ik een aantal video’s gevraagd te maken. Allemaal van top kwaliteit en goede communicatie. Sowieso een aanrader!

Ruben Peters

Creatief en innovatief, maar vooral denkend vanuit het beoogde doel. Dit geeft niet alléén mooie beelden maar ook daadwerkelijke resultaten.
Zeer tevreden.

Ayman Istafanous

Heb al vaak samengewerkt met Mention Media. Tim levert goed en vaak super snel werk. Ideaal als je met een ‘design probleem’ zit wat spoedig en kwalitatief opgelost moet worden. Zeker een aanrader.

Bram Vermeulen

Wij doen al jaren zaken met Tim Verheij(managing director Mention Media) en zijn team van specialisten. De doelgerichte aanpak, professionaliteit en out of the box thinking maken dit bedrijf. Wij raden mention media ten zeerste aan.

Pieter-Bas Alexander Flohil

Een topper… Maakt mooie designs en maakt alles zoals je wilt, mits mogelijk natuurlijk.

Marcel Vos

FAQ

Veelgestelde vragen

De tijd die nodig is om een website te bouwen, varieert afhankelijk van de complexiteit en de specifieke eisen van je project. Gemiddeld genomen duurt het enkele weken tot enkele maanden. Tijdens onze strategische consultatie bepalen we graag een realistische tijdlijn voor jouw specifieke project.

Absoluut! Als je al een website hebt en deze wilt moderniseren, kunnen we je bestaande site upgraden en herontwerpen om aan de nieuwste normen te voldoen. We bekijken je huidige website en bespreken welke specifieke verbeteringen nodig zijn.

Om een nauwkeurige offerte op maat te kunnen maken, hebben we enkele details nodig, zoals het doel van de website, gewenste functies, het aantal pagina’s, eventuele specifieke ontwerpvoorkeuren en functionaliteitsvereisten. Neem contact op voor een consult waarin we deze informatie kunnen bespreken.

a, we bieden hosting en onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat je website altijd soepel draait en beveiligd is. Onze hostingpakketten zijn schaalbaar en kunnen worden afgestemd op je behoeften. We bieden ook regelmatig onderhoud en updates om je site up-to-date en veilig te houden.

Interesse?

Neem contact op!

we hebben één missie: jou er geweldig uit laten zien. Onze creatieve diensten omvatten websites, webshops, marketing, branding, drukwerk en 3D visuals – alles wat nodig is om jouw merk te transformeren en indruk te maken. 

Neem contact op!

Geraniumstraat 12,
6014BW Ittervoort
(geen bezoek adres)

Mention Media © 2024. Alle rechten voorbehouden

Go to Top